Vergaderlocatie Zwolle

Bent u op zoek naar een unieke en natuurlijke vergaderlocatie nabij Zwolle? Bij Weidevol nabij Zwolle kunt u inspirerend vergaderen, maar ook gezellig samen zijn. Niet alleen beschikken wij over uitstekende vergaderfaciliteiten, maar u heeft ook nog eens prachtig uitzicht over het Zwarte Meer. De omgeving, een eeuwenoude polder, zorgt ook nog eens voor een extra dimensie bij een vergadering. Bij Weidevol organiseert u een heisessie op een unieke vergaderlocatie nabij Zwolle.

Vergaderlocatie Zwolle

Offerte aanvragen

Vergaderen nabij Zwolle

Bij Weidevol kunt u verschillende zalen huren voor uw bijeenkomst. Wij hebben drie verschillende zalen op onze vergaderlocatie nabij Zwolle en Hasselt. Zo kunt u kiezen voor een vergaderzaal die geschikt is voor maximaal dertig personen, maar ook hebben wij een ruimte voor tachtig personen. In al onze vergaderruimtes vindt u de vergaderfaciliteiten die u nodig heeft voor een vergadering. Hierbij kunt u denken aan Wi-Fi, beamer en een scherm. In de grote vergaderzaal op onze vergaderlocatie nabij Zwolle kunt u ook gebruik maken van een geluidsinstallatie tijdens het vergaderen. Oftewel, onze vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien.

Positieve ervaringen van anderen

In ons gastenboek kunt u de ervaringen lezen van bedrijven die al een vergadering hebben gehouden bij onze duurzame vergaderlocatie nabij Zwolle. Zij zijn vooral te spreken over de omgeving en de vergaderlocatie van Weidevol nabij Zwolle. En vergeet vooral de lunch niet. Wist u al dat bij ons alle vormen van catering mogelijk zijn? We komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor dit bijzonder vergaderen nabij Zwolle te bespreken!

Meer inspiratie

De boerderij voor de vergaderlocatie nabij Zwolle ligt middenin natuurgebied De Wieden. De Wieden is een onderdeel van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Wij willen op onze locatie laten zien dat landbouw en natuur perfect samengaan. Ontdek zelf ook het prachtige uitzicht op het Vogeleiland, het Zwarte Meer en het Zwartewater. De locatie is ook nog eens heel erg geschikt voor het houden van heisessies.

Weidevol: dé vergaderlocatie nabij Zwolle!

Op basis van uw wensen maken wij voor u een vrijblijvende offerte. Weidevol is een unieke vergaderlocatie nabij Zwolle en biedt veel inspiratie. Bent u op zoek naar een natuurlijke vergaderlocatie nabij Zwolle of Hasselt waar inspirerend vergaderen mogelijk is? En ziet u het wel zitten om een duurzame vergadering te organiseren bij Weidevol? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Organiseer een heisessie waar u in alle rust kunt vergaderen bij onze vergaderlocatie nabij Zwolle. Ook vanuit Emmeloord, Genemuiden, Giethoorn, Kampen, Meppel en Staphorst zijn wij eenvoudig te bereiken.

Dit zijn onze vergaderruimtes

Grote vergaderruimte

Grote vergaderruimte Weidevol

Kleine vergaderruimte

Kleine vergaderruimte Weidevol

Ontvangstruimte

Ontvangstruimte Emmeloord