Vergaderlocatie Kampen

Duurzame vergaderlocatie in Kampen gezocht? Bij Weidevol in Zwartsluis kunt u vergaderen in een natuurlijke omgeving. Deze inspirerende omgeving is gelegen aan het Zwarte Meer en gelegen in de polder. Wilt u nieuwe ideeën opdoen met uw collega’s in een andere omgeving? Of wilt u gewoon eens vergaderen op een andere locatie dan Kampen? Onze vergaderlocatie nabij Kampen is te bereiken binnen een kleine 30 minuten via de N331. U kunt bij ons ook terecht voor activiteiten met uw team.

Vergaderlocatie Kampen
Offerte aanvragen

Met Catering!

De natuurlijke vergaderlocatie nabij Kampen beschikt over diverse vergaderzalen voor een bijeenkomst of een vergadering. In de grote vergaderruimte kunt u met wel 80 personen terecht. De zaal beschikt ook over een geluidsinstallatie voor een spreker. Bent u met een groep van 30 personen of minder? Dan kunt u ook gebruik maken van de kleine vergaderruimte. Daarnaast beschikt het gebouw over een ontvangstruimte waarin u koffie kunt drinken. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze catering. Van huisgemaakte hapjes tot zelfgemaakte soep, het is kan allemaal bij ons. Combineer bijvoorbeeld een vergadering met een lekkere lunch. Benieuwd naar de ervaringen van anderen bij onze duurzame vergaderlocatie nabij Kampen? Bekijk dan de ervaringen van eerdere gasten in het gastenboek.

Meer dan vergaderen: kies voor onze activiteiten

Bij onze vergaderlocatie nabij Kampen kunt u ook kiezen voor diverse activiteiten. Wilt u met uw collega’s een dag werken aan de teambuilding? Bij Weidevol kunt u samen met uw collega’s of vrienden schapen drijven, paarden mennen of andere outdoor activiteiten uitoefenen. Denk hierbij aan teamspellen, scherpschieten of het gebruik maken van een klimwand. Dit kunt u ook combineren door eerst een zakelijke bijeenkomst te organiseren in de vergaderruimte om daarna allerlei activiteiten ondernemen. Ideaal toch?

Vergaderlocatie Kampen? Kies voor Weidevol!

Voor een natuurlijke vergaderlocatie nabij Kampen kiest u voor Weidevol! Inspirerend en ontspannen vergaderen op een unieke locatie in de natuur nabij Kampen. Wij kunnen vrijblijvend een passende offerte voor u samenstellen. Heeft u aanvullende vragen? Neem dan telefonisch contact op via 06-29489793 of stuur een mail naar info@weidevol.nl. Wij staan u graag te woord. Tot ziens bij Weidevol! Ook vanuit ZwolleEmmeloord, Genemuiden, Giethoorn, Meppel en Staphorst zijn wij eenvoudig te bereiken.

Dit zijn onze vergaderruimtes

Grote vergaderruimte

Grote vergaderruimte Weidevol

Kleine vergaderruimte

Kleine vergaderruimte Weidevol

Ontvangstruimte

Ontvangstruimte Emmeloord