Vergaderlocatie Staphorst

Vergaderlocatie in Staphorst gezocht? Kom dan lekker natuurlijk vergaderen bij Weidevol in Zwartsluis. Wij beschikken over een grote boerderij met verschillende vergaderzalen. U kiest niet alleen voor onze vergaderfaciliteiten maar ook voor het mooie uitzicht over het Zwarte Meer. Even weg uit het vaste kantoorpand en nieuwe ideeën opdoen op een unieke locatie midden in de natuur, heerlijk! Voor een duurzame vergaderlocatie in Staphorst kiest u voor Weidevol!

Vergaderlocatie Staphorst

Offerte aanvragen

Verschillende vergaderzalen

Er zijn verschillende vergaderlocaties beschikbaar nabij Staphorst waar u kunt vergaderen. Weidevol beschikt over een grote zaal, kleine zaal en ontvangstruimte. De grote vergaderruimte biedt plaats aan ongeveer 80 tot 100 personen. Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig zoals een beamer, scherm en flipover. De zaal is ook op verschillende manieren in te delen waardoor er in verschillende groepjes trainingen kunnen worden gegeven. Wilt u vergaderen met een groep tot maximaal 30 personen? Dan is de kleine vergaderzaal een goede optie. Vanuit de zaal kijkt u zo de melkstal in, hoe leuk is dat! Bovendien wordt u voor de vergadering welkom geheten in de ontvangstruimte met koffie of thee.

Mogelijkheid tot eten en drinken!

Onze natuurlijke vergaderlocatie nabij Staphorst beschikt ook over een catering. Dit is niet verplicht, maar als u lekker wilt lunchen is dit zeker mogelijk. Van een paar eenvoudige broodjes tot uitgebreide buffetten. Ons motto is ‘u vraagt wij draaien’. Wij kunnen u tijdens de vergadering verblijden met een heerlijke warme apple pie, een verse smoothie of lekkere snacks. Boek dus snel onze vergaderlocatie in Zwartsluis, om te vergaderen nabij Staphorst (regio Zwolle)!

Vergaderlocatie nabij Staphorst? Kies voor Weidevol!

Voor een vergaderlocatie om te vergaderen nabij Staphorst bent u aan het juiste adres bij Weidevol. Kom heerlijk vergaderen in de natuur. Even weg uit dat stoffige kantoor en kom heerlijke frisse lucht inademen bij ons op de boerderij. Wist u dat u bij ons ook activiteiten kunt doen met uw collega’s? Zo kunt u bij ons teamspelen uitoefenen, scherpschieten of gebruik maken van een klimwand. Een duurzame vergadering is ook te combineren met een activiteit. Heeft u aanvullende vragen? Neem dan telefonisch contact op via: 06-2948 9793 of stuur een mail naar info@weidevol.nl. Ook vanuit Emmeloord, Genemuiden, Giethoorn, Kampen en Meppel zijn wij eenvoudig te bereiken.

Dit zijn onze vergaderruimtes

Grote vergaderruimte

Grote vergaderruimte Weidevol

Kleine vergaderruimte

Kleine vergaderruimte Weidevol

Ontvangstruimte

Ontvangstruimte Emmeloord