Schrijf iets over uw bezoek

Wat onze bezoekers zeggen

 
 
 
 
 
 
 
61 berichten.
Wij hebben dit jaar ons dealerevent voor midden- en noord Nederland georganiseerd bij Weidevol. I.v.m. ons aanbod voor de melkveehouderij paste deze prachtige locatie perfect voor ons. Met ruim 80 deelnemers een goede locatie en Leanne is een hele goede gastvrouw.
Familie Bruintjes
Wat hebben we genoten op ons feest!! Een prachtige locatie, dat vonden wij niet alleen maar ook alle gasten beaamden dit! En wat een gastvrijheid! Alles tot in de puntjes geregeld! Nogmaals hartelijk dank! Fam Bruintjes
Wij hebben ons familie feestje bij jullie mogen houden. Mooie locatie en wat een prachtig uitzicht, vooral vanuit de grote zaal. Bedankt voor de hartelijke ontvangst. Succes met dit mooie bedrijf. Hartelijke groet,Fam. Verhoek
Op 4 februari zijn wij gastvrij ontvangen op Weidevol. Faciliteiten zijn uitstekend om met een groep aan het werk te gaan. Een inspirerende omgeving met uitzicht op het Zwarte Meer en de koeienstal. De plezierige ontvangst werd ondersteund door een uitstekende lunch. Hartelijk dank.
Een top locatie voor vergaderen etc. Hartelijk ontvangst met koffie en lekkere koek. Zeker een aanrader.
Voor iedereen die het vergaderen in saaie zaaltjes in bedrijf of horeca beu is! Echte aanrader, prachtig bedrijf, goed gefaciliteerd, uniek en een aardige gastvrouw !Voorzitter de Biesvelden Jan Mateboer
Heel erg bedankt dat we jullie mooie lokatie mochten gebruiken voor onze familie fotoshoot! TOP!
Aanleiding voor het bezoek was de toepassing van de luchtwasser in deze melkveestal. Inspirerend vind ik de wijze waarop het bedrijf zich aanpast aan de omgeving en daar een passend verdienmodel bij zoekt. De gastvrije ontvangst en prima vergaderruimten zijn ingrediënten maken het compleet. Succes.
Hallo, we hebben een positieve ervaring opgedaan nadat we onze verjaardag bij Weidevol hebben gevierd. Sfeer, verzorging en contacten waren prima. Zowel vooraf tijdens de bespreking, maar ook de middag dat we er waren. verzorging van hapjes en drankjes waren prima. de gasten die er waren gaven allemaal een zeer positief geluid over de locatie, de invulling etc. wij hopen zeker jullie locatie te promoten bij anderen!hartelijk dank voor alles. hgr Jintie Roo
RVO
Teambijeenkomst RVO 2 april 2015.Beste Leanne en Hermen,Op 2 april hebben we met ons team van bijna 40 mensen een inspirerende dag gehad op 'Weidevol'. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid, verzorging en bedrijfspresentatie. Veel succes met jullie onderneming!
Het salesteam Agri van Reed Business Informatie bezocht Weidevol om vanaf een inspirerende werkplek een dag samen te werken aan een project. De combinatie van vergaderen/werken met uitzicht op weide en stal én de perfecte voorzieningen om efficiënt te kunnen werken maakte iedereen enthousiast. Wij maakten die dag gebruik van de volledige accommodatie inclusief lunch en diner. De gastvrijheid spatte ervan af, we werden de hele dag in de watten gelegd en naast lunch en diner voorzien van vruchtensappen, bonbons en heerlijke zelfgemaakte taart en cake. Complimenten voor jullie fraaie accommodatie, dit tezamen met jullie goede zorgen sprak ons erg aan. Wellicht tot ziens!
Vandaag een training gevolgd op locatie Weidevol: blij verrast met een heerlijke home made glutenvrije taart! Dank je wel!
Vandaag 19 juni 2015 hebben wij als Noorderstaete rentmeesters een leuk zomeruitje gehad naar Weidevol Natuurboerderij. Eerst genoten van een heerlijke lunch en een mooie presentatie over het ontstaan van Weidevol en daarna met Natuurmonumenten gevaren in de Weerribben en natuurlijk de watertoren beklommen! Goed geregeld door Leanne. Zeker voor herhaling vatbaar.
Op 17 juni gaven Wilma Nijboer en ik onze training Bewegen in Ondernemerschap bij Weidevol. Wat een fijne locatie, super catering en goeie gastvrouw. Complimenten. Echt maatwerk. Ook onze deelnemende ondernemers waren erg enthousiast. Wij komen terug!
Ik wilde mijn collega's graag laten zien wat voor mooie locatie jullie hebben en wat voor innovatieve ideeën jullie allemaal hebben uitgewerkt. In overleg met gastvrouw Leanne is er een middag- en een avondvullend programma gemaakt. De afspraken voor de boottocht, bezoek aan de watertoren en het eten bij de theeschenkerij werden allemaal door de gastvrouw geregeld. Voor onderweg kregen wij nog een picknickmand mee met heerlijke sappen, een appel pie en hartige hapjes. Kortom het was een geweldige dag en top geregeld. Zeker een aanrader.
Hallo Leanne. Bedankt voor de leuke excursie. Je had een mooie beamer presentatie en wat een uitzicht daar boven! Wat een prachtig bedrijf hebben jullie ervan gemaakt !!! Voor iedereen een aanrader om eens te komen kijken !!! Zeker de moeite waard !!!
Op 29 oktober 2015 hebben alle medewerkers van P&O Menzis deelgenomen aan een teamdag georganiseerd op de locatie Weidevol. Een plezierige locatie, goede catering en een betrokken en flexibele gastvrouw in de persoon van Leanne Spans.
Dag Leanne, bedankt voor de goede verzorging en organisatie! Veel positieve berichten ontvangen van mijn collega's. De vergaderlocatie was goed verzorgd en ook de lunch was heerlijk! We komen zeker een keer terug! Complimenten.
Op 2 december hebben wij bij jullie een bijeenkomst gehouden met al onze makelaars en taxateurs. Een bijzondere locatie waar wij ons als agrarisch makelaars prima thuis voelden. Ook de lunch en het stamppotbuffet waren prima verzorgd. Echt een aanrader!
Als organisatie met agrarische achtergrond zochten we een inspirerende, en bij onze achtergrond passende, locatie om diverse workshops voor onze medewerkers te houden (periode februari tot en met mei 2016). Dit hebben wij gevonden bij Natuurboerderij Weidevol. Een unieke locatie waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Alle faciliteiten om goed inhoud te kunnen geven aan de workshops waren aanwezig. Met daarbij een prima verzorging van de inwendige mens. We komen hier graag nog eens terug.
Ik heb als trainer genoten van deze prachtige en unieke ruimte. Alles (tot in detail) precies zoals een trainer het graag wil. Uitstekende service van Leanne. Deze ruimte gun ik aan iedereen die trainingen geeft of wil volgen.
Wij mochten gebruiken maken van Weidevol als locatie voor onze jaarlijkse familiedag. Wij hebben genoten van de omgeving, de boerderij en alle faciliteiten. Vooral de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt, een aanrader! Joan, Margré en Jochem Heetebrij
Prachtige locatie, het ruikt echt al naar het platteland als je binnenkomt. Contact vooraf en gedurende ons evenement met de gastvrouw was perfect. Ze had alles klaarstaan volgens afspraak, met de hapjes en drankjes was rekening gehouden met de dieetwensen en alles was op tijd en volgens afspraak. Mooie zaal waarbij je aan de ene kant uitkijkt op het land en aan de andere kant uitkijkt op de binnenkant van de stal. We zijn zeer tevreden en komen graag terug!
Zaterdag 18 juni hielden we ons jubileumfeestje bij jullie. Wat een fijne locatie en wat heerlijk dat de kinderen lekker hun gang konden gaan buiten! Echt een aanrader!
Wat een prachtige locatie. Vandaag hadden we een bijeenkomst op deze zeer unieke locatie. Volop in de natuur en uitzicht op de koeienstal. We hebben genoten van jullie gastvrijheid, de goede service, het heerlijke eten en de leuke en voor ons ook zinvolle presentatie en rondleiding. Een aanrader!
Prachtige vergaderlokatie. We hebben als raad van de Baptisten Gemeente Zwolle een mooie zaterdag "vergaderd" over de visie op de toekomst. Mooi dat jullie zoveel aandacht besteden aan de natuur. Wij geloven dat onze opdracht is om goede rentmeesters te zijn. Jullie realiseren dat op een bijzondere manier. Dank voor de gastvrijheid. Lekkere soep!
Voor een dag vol intervisie over hoe het zou zijn om samen te werken als agrariër met Natuurmonumenten, reisden wij vanuit de Vechtplassen af naar Hermen en Leanne en hun Weidevol. De Vechtplassenondernemers hebben hier met eigen ogen kunnen zien, en honderduit vragen kunnen stellen over hoe dat kan werken! Heel inspirerend en fijn, dankzij de prachtlocatie, en de warme ontvangst en het goede verhaal door familie Spans. Dankjulliewel! En dat deze dag maar de inspiratie mag betekenen voor meer van zulke mooie voorbeelden, en dan in het Vechtplassengebied!
Fijne gastvrije vergaderlocatie. Zeer tevreden over de mogelijkheden en kwaliteit van het eten. Bedankt Top.
Gisteravond hebben we de verjaardag van opa Fuite mogen vieren bij jullie. Wat een prachtige en gezellig aangeklede locatie. De kleintjes hebben lekker kunnen ravotten. Jullie hebben het goed voor elkaar! Vrouw Spans is een bijzondere attente gastvrouw, hartelijk dank daarvoor!
Beste Leanne,Dank voor de gastvrije ontvangst op jullie prachtige natuurboerderij. Maandagochtend 28 november 2016, 09:00 uur. De rijp over de velden, de opkomende zon, strakblauwe lucht en het prachtige wijde uitzicht over het Zwarte Meer en de uitgestrekte polder. Adembenemend mooi... En dan daar een feestelijke bijeenkomst van Flynth, LTO Noord en Rombou. Met zicht op de koeienstal, de ideale setting voor deze gelegenheid. Want de ontwikkeling en bouw van deze geweldige locatie is mede tot stand gekomen in samenwerking met de adviseurs van Rombou. Een project dus van Rombou, waar zij enorm trots op zijn! Dank voor de rondleiding en het verhaal: hoe uniek dat de vergaderlocaties verwarmd worden door de melk van de koeien! Mede namens onze Raad van Bestuur ogmaals hartelijk dank en tot ziens!Groeten,Mirjam Groenendijk Flynth adviseurs en accountants
Prachtige locatie voor de bijeenkomst over optimale ruwvoerproductie en bodemmanagement van 29 november 2016. Het was allemaal keurig verzorgd door Leanne. Ook de 4 aparte 'werkruimtes' voor discussies in groepjes zijn uitstekend bevallen. Dank voor de gastvrije ontvangst en goede verzorging van de catering. Maureen Schoutsen Wageningen Plant Research
Vanuit mijn professie als Trainer/coach kom ik op vele locaties. Mijn uitdaging is om deelnemers uit hun comfort zone te halen en zo een spiegel voor te houden. Weidevol is daar een uitstekende gelegenheid voor... Wij ontdekten daar een nieuwe "comfort" zone : een rustgevende blik naar binnen (koeien) en naar buiten (weidse uitzichten) , gecombineerd met gastvrouw Leanne, die helemaal snapt welke sfeer mijn groepen nodig hebben. Ik kan Weidevol aan iedere trainer aanbevelen en kom zelf zeker terug. Dank Leanne!
Weidevol is een inspirerende omgeving om een dag met je team door te brengen. Gastvrijheid, goede service, prettige ruimtes. Een echte aanrader!!!!!!
Weidevol is een prachtige locatie voor bijeenkomsten. Geschikt voor zowel teambuilding, workshops als vergaderingen. Met uitzicht op de koeien, voorzien van alle gemakken en in een gemoedelijke sfeer. Wij komen zeker terug!
Zaterdag mochten wij met kinderen en kleinkinderen ons bedrijfsjubileum vieren bij Weidevol. We werden daar gastvrij ontvangen en de verzorging was top. Ook aan details, zoals het logo op het gesorteerde gebak, lekkers voor de kleintjes enz. was gedacht. De middag hebben we na het gezamenlijk welkom, in twee groepen doorgebracht. Er was keuze uit een workshop Graffiti spuiten en een workshop hapjes maken; alles prima geregeld en voorbereid. Na dit plezierige en interessante bezig zijn tijdens de workshops, hebben we weer gezamenlijk, onder het genot van een glaasje van de zelf gemaakte hapjes genoten. Hierna volgde een op locatie bereid en zeer smakelijk 4- gangen diner. Leanne en team, onze complimenten! Van harte aanbevolen voor uw bedrijfsuitje of familie jubileum, wij komen zeker nog eens weer. 7 maart 2017.
Samen met collega's van Beter Duurzaam uit Apeldoorn hadden wij een studiedag bij Weidevol Zwartsluis.Een unieke locatie voor bijeenkomsten en trainingsdoeleinden. Aangezien alle collega's van Beter Duurzaam veel met de agrarische sector in contact komen voelden wij ons erg thuis met zicht op de koeien in deze unieke locatie. Gastvrijheid, goede service, prettige ruimtes.
Op 6 mei hebben we de 60e verjaardag van mijn man Wim bij jullie gevierd. Weidevol is een fijne locatie, waarvan alles mogelijk is. Gastvrouw Leanne heeft ervoor gezorgd dat het allemaal in goede banen liep. En dat we ons eigen gemaakt gebak, onze familiecateraar Kooknzo en onze eigen geluidsinstallatie meenamen; het kan allemaal bij jullie! Dankjewel voor de goede zorgen👍, we hebben een fijn feest gehad en ook het mooie weer heeft meegeholpen! Groeten fam. Meijer uit Zwolle
Mijn 65e verjaardag hebben we gevierd in Weidevol.Wat een uitstekende verzorgde avond door Leanne en haar dochter Lotte. Dank jullie hartelijk voor de fijne gastvrijheid....voor alles wat je regelde....het was top!
Op 4 juli een Disc workshop gehouden bij Weidevol. Alles was weer heel goed verzorgd door Leanne. Fijne locatie en heerlijk toegankelijk. Daarna nog een mooie rondleiding gehad op dit prachtige bedrijf. Wij komen zeker terug. Echt een aanrader.
Wat hebben wij een fijne familiedag gehad bij jullie locatie. We mochten overal gebruik van maken en konden onze eigen natje en droogje mee nemen. Ondanks dat het weer niet super was, hebben de kids zich prima vermaakt. Verschillende ruimtes die gebruikt konden worden. TOP!
Na een lange zoektocht naar een geschikte inspirerende vergaderlocatie die 'anders is dan standaard' kwamen we bij toeval bij Leanne van Weidevol terecht, omdat we langsreden terwijl we op weg waren naar een andere afspraak. Het was precies wat wij zochten: inspirerend, niet standaard en zeer flexibel in aanpak en mogelijkheden. We hebben een topdag gehad op een toplocatie, met een fantastische lunch en heerlijke lekkernijen. Alles is voor herhaling vatbaar en we komen zeker eens terug!
Gastvrijheid, ruimte en rust. Deze kenmerken passen het beste bij deze toplocatie. Middenin een open veld staat deze prachtige boerderij met haar trotse eigenaren. Ondanks dat ik hier de gehele dag voor een zakelijke aangelegenheid was voelde het erg ontspannen aan. Improviseren is voor deze familie geen enkel probleem. Fruitsticks, natuurlijke sappen... you name iT, hier hebben ze het allemaal. Als het aan mij ligt komen wij hier vaker. Dank voor jullie gastvrijheid en complimenten!
Wat een prachtige plek om zowel privé als zakelijk als locatie te gebruiken voor verschillende gelegenheden. Geschikt voor leuke feesten maar ook zeker inspirerend voor zakelijke bijeenkomsten! Mooi aangekleed waardoor je je thuis en op je gemak voelt.Tussendoor kregen we ook nog leuke feitjes over de koeien en de boerderij! De dag was goed verzorgd, met heerlijke drankjes en een goede maaltijd (en speciaal nog ijs toe). Absoluut een aanrader dus!
Zaterdag 7 oktober 2017 hadden wij onze familiedag. Wat een fijne locatie is Weidevol. Het ligt mooi, de hele organisatie met Leanne verliep erg prettig. De rondleiding heeft bij iedereen indruk gemaakt, het boogschieten was weliswaar nat (het regende fors die dag), maar erg leuk. Genoeg koffie/thee en andere dranken om weer op te warmen, lekkere broodjes, soep en salade als lunch. Kortom, een zeer geslaagde dag voor zowel pubers als volwassenen!
Zaterdag 02 december hadden wij de viering van ons 12,5 jarig huwelijksfeest.Wij willen mevrouw Spans heel erg hartelijk bedanken voor het gastvrije ontvangst en de verzorging van deze avond. Alles werd mogelijk gemaakt om er een onvergetelijke avond van te maken. We konden en mochten zelf nadenken over de invulling van het feest. Daardoor was er in overleg veel mogelijk en konden wij het feest geven zoals wij dat in gedachten hadden. Zelfs werd er nagedacht over de invulling van de zalen voor zowel de kinderen als de volwassenen.We zullen Weidevol dan ook zeker aanprijzen als erg fijne en bijzondere locatie.Kortom, een zeer geslaagde avond!
We zochten een bijzondere locatie en met Weidevol hebben we die zeker gevonden. Heerlijk licht, uitkijkend op het groen en de koeien. We voelden ons zeer welkom! De deelnemers aan de inspiratiedag hebben een fantastische dag gehad! Een fijne plek om nog eens terug te komen. Dank!
Wat hebben we genoten van het verjaardagsfeest op Weidevol. We werden gastvrij ontvangen door gastvrouw Leanne. Zij liet ons heel vrij bij de invulling van deze dag. Van het menu tot de ruimte, van de muziek tot de rondleiding. Er was in overleg heel veel mogelijk. En dan natuurlijk de locatie; rondom groen en koeien en rust. Heerlijk, een echte aanrader zowel voor feesten, cursussen als vergaderingen.
We hebben 2 juni 2018 ons 25 jarig huwelijk gevierd bij Weidevol. Geweldige avond gehad, we hebben super genoten met onze familie, vrienden en collega's. Perfecte locatie hier voor. Zeer gast vrij.We hebben alles laten verzorgen door gastvrouw Leanne Spans. Zij had alles voortreffelijk geregeld. EEN DIKKE 10 PLUS. We konden zelf aangeven wat voor invulling wij de avond wilden geven m.b.t. koffie, gebak, drinken, hapjes en BBQ. Je kunt het net zo krijgen als je zelf wilt. Zeker een aanbeveling waard!!! Nogmaals de complimenten voor gastvrouw Leanne.
9 juni 2018 mochten wij ons huwelijks feest vieren met kinderen en kleinkinderen op Weidevol. Eind van de morgen werden we ontvangen door de gastvrouw Leanne Spans met koffie/thee en fris voor de kinderen met voor allen wat lekkers. Na en aangeklede borrel, gevolgd door een prima verzorgde broodmaaltijd stond de huifkar gereed en werden we door zoon Harm Jan op zijn gerestaureerde trekker naar het laarzen pad gereden; waar we een heerlijke wandeling maakten door de prachtige natuur. Bij terugkomst genoten we van een heerlijke BBQ. Voor de kinderen was gezorgd voor een springkussen en voor de 'groten' waren er enige team-spelen. Kortom een perfect verzorgde dag op een pracht locatie! Een aanrader voor een ongecompliceerd goed verzorgd familiefeest! Leanne en team zeer bedankt!!
Op 11 augustus 2018 vierden we de 62e verjaardag van Rob en ons 30-jarig huwelijk bij Weidevol. Wat heel fijn is, dat je zelf kan bepalen wat je uitbesteed en wat je zelf doet! Zelf een welkomstdrankje verzorgen, Prima, Leanne zorgt dat de rest van de drankjes aanwezig is (tegen een zeer redelijke prijs) . Het Italiaanse buffet laten verzorgen door iemand die wij daar zelf voor uitkozen, ook prima! Het is een heerlijke lichte ruimte en veel gasten gingen boven in de stal kijken en van het mooie uitzicht over het Zwarte Meer genieten. We hebben alleen maar complimenten gehad over de bijzondere locatie. Weidevol is een prachtig bedrijf! Leanne , bedankt voor alle goede zorgen.
Zaterdag 23 juni hebben wij een fantastische 'Gave Vriendinnendag' gehad bij Weidevol. 12 vriendinnenkoppels, bestaande uit 1 Nederlandse en 1 buitenlandse vriendin, mochten hun relatie verdiepen op deze prachtige plek. Samen met 11 teamleden/vrijwilligers hebben we genoten van de omgeving, de interculturele lunch, spreekster, samenzang/dans en workshops. Bedankt Leanne, ook voor de sponsoring van de koffie en thee en de vriendenprijs, het was SUPER!
j.l 9 augustus hebben wij ons 50 jarig huwelijk door en bij WEIDEVOL gehouden en laten verzorgen . Het was fantastisch niet alleen wij maar ook onze gasten waren zeer enthousiast over de locatie en wat Leanne Spans allemaal had verzorgd . Zeer zeker een aanrader om naar WEIDEVOL te gaan nogmaals Toppy en Leanne nogmaals bedankt voor alles Piet en Ali Timmerman
Wat een fantastische locatie. Met ons team van coaches hebben we een heerlijke dag gehad bij Weidevol. Alles kan en wat niet kan kan ook 🙂 is het motto van gastvrouw Leanne. Met maar een doel om de gasten een prachtige dag te bezorgen. Dank je wel. We komen terug dat is zeker.Team Big Five for Life
Zaterdagmiddag/avond 13/10/jl. verjaardagsfeest van oma op WEIDEVOL.. Genoten van het weer, de locatie en de goede verzorging. De ongedwongen houding dienende van de gastvrouw heeft er zeker toe bijgedragen. Al met een al een aanrader.
Eerste reactie van sommege wat hebben wij met boeren, maar later bleek wat was dit interessant en goede uitleg prima, dat bleek ook wel de vragen die gesteld werden!! Groet
Fantastische locatie! Heel uniek dat je vanuit de ruimte op de koeienstal uitkijkt, eten en drinken was ook top! Niks op aan te merken
Wij hebben als familie op 30 maart j.l. van een mooie zonovergoten middag kunnen en mogen genieten. De kinderen hebben zich buiten prima vermaakt en wij hebben als ouderen, onder het genot van koffie, taartje, hapje en drankje, gezellig bij kunnen praten. Als afsluiting hebben we nog genoten van een buffet. Alles was keurig verzorgd en geregeld door Leanne. We bewaren er met elkaar een mooie herinnering aan en vonden het zeker voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank.
Een prima locatie voor allerlei soorten bijeenkomsten. In ons geval een dag voor alle leidinggevenden van Deltion, met ruim 70 personen. Supergoed en keurig verzorgd, alles was tot in de puntjes geregeld. En wat is er veel mogelijk! Leanne is gastvrij, heel flexibel en ontspannen en levert bovendien uitstekende kwaliteit.
Bionda Mooiweer
Zaterdagavond 8 december verjaardag van onze zoon gevierd. In overleg met Leanne Spans is alles mogelijk. Denk aan bv het verzorgen van gebak, koffie/thee/ frisdrank ect. Maar zelf ook de mogelijkheid hebben om dingen mee te nemen. Het is aan jouw zelf hoe je het wil invullen. Prachtige locatie een leuk team. Dank jullie wel.
We hebben ons 25-jarig jubileum hier gevierd. Wat een geweldige locatie. Veel mensen die affiniteit hadden met het boerenleven voelden zich er helemaal thuis. Een prachtig weids uitzicht en ook boven zicht op de koeien. Het was echt top. Als we het nog weer 25 jaar met elkaar volhouden, dan komen we ongetwijfeld terug!