Vergaderlocatie

Sfeervol vergaderen

Vergaderlocatie gezocht? Weidevol beschikt over een ruime vergaderlocatie met uitstekende faciliteiten. De vergaderruimtes zijn gelegen in Zwartsluis, in het prachtige natuurpark Nationaal Park Weerribben-Wieden. In deze inspirerende omgeving kunt u ontspannen vergaderen met uw collega’s. Vanuit onze vergaderruimtes beschikt u over een prachtig uitzicht over het Zwarte Meer en de eeuwenoude polder. Wilt u even weg uit het kantoor waar u elke dag zit? Bijvoorbeeld een kantoor in Zwolle? Kies dan voor de vergaderlocatie van Weidevol!

Vergaderlocatie

Diverse faciliteiten bij Weidevol

Er zijn verschillende vergaderlocaties te huur bij Weidevol. De grote zaal biedt ruimte tot wel 80 personen. Daarnaast beschikt deze zaal ook over een geluidsinstallatie voor bijvoorbeeld een presentatie. In de kleine vergaderzaal kunt u met 30 collega’s inspirerend vergaderen. Alle vergaderruimtes beschikken over diverse faciliteiten zoals een scherm, beamer en uiteraard Wi-Fi. Zoekt u naar een rustgevende vergaderlocatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Weidevol om de mogelijkheden te bespreken.

Ontvangstruimte met koffie

De vergaderlocatie van Weidevol beschikt over een ontvangstruimte waar u een kop koffie kunt drinken. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze catering. Wilt u genieten van een heerlijke lunch tijdens de vergadering? Dit is mogelijk. Bent u benieuwd wat andere bedrijven vinden van onze dienstverlening? Lees hun ervaringen in het gastenboek. Wilt u na een zakelijke bijeenkomst samen met uw collega’s aan teambuilding doen? Bij Weidevol kunt u diverse activiteiten uitvoeren zoals schapendrijven, paarden mennen of andere outdoor activiteiten. Perfect om een vergadering op een positieve manier af te sluiten. Reserveer dus nu uw vergaderlocatie!

U kunt ook gebruik maken van onze diensten als u op zoek bent naar een vergaderlocatie nabij EmmeloordGenemuidenGiethoornKampenMeppelStaphorst e.o.

Unieke vergaderzaal in Zwartsluis

Voor een inspirerende vergaderzaal in Zwartsluis bent u bij Weidevol aan het juiste adres. Bij ons vindt u vergaderruimtes van verschillende groottes. Wij bevinden ons in een inspirerende omgeving, waarbij u alle rust vindt wanneer u een vergaderzaal wilt huren in Zwartsluis. We heten u dan ook van harte welkom!

Vergaderlocatie? Kies Weidevol!

Vergaderlocatie huren? Kies voor de rustgevende omgeving van Weidevol. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen een passende offerte maken zodat u weet waar u aan toe bent. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 06 – 2948 9793 of stuur een mail naar info@weidevol.nl. Onze vergaderlocatie is gevestigd aan de Oppen Swolle 23 in Zwartsluis. Samen met Natuurmonumenten bieden wij ook excursies aan, speciale aandacht gaat daarbij uit naar de weidevogels. Lees ook meer over onze geschiedenis en de biologische boerderij op de website. U bent van harte welkom!

Dit zijn onze vergaderruimtes

Grote vergaderruimte

Grote vergaderruimte Weidevol

Kleine vergaderruimte

Kleine vergaderruimte Weidevol

Ontvangstruimte

Ontvangstruimte Emmeloord