Vergaderlocatie Meppel

Op zoek naar een geschikte inspirerende vergaderlocatie nabij Meppel die ‘anders is dan standaard’? Dan is Weidevol de perfecte locatie. Bij Weidevol kunt u ontspannen vergaderen in een prachtige omgeving. Wij beschikken over de vergaderfaciliteiten die u nodig heeft voor een goed georganiseerde heisessie nabij Meppel. Bij ons kunt u gezellig samen zijn én inspirerend vergaderen nabij Meppel. Weidevol bestaat uit prachtige duurzame vergaderruimtes en biedt samen met Natuurmonumenten allerlei excursies aan.

Vergaderlocatie Meppel

Offerte aanvragen

Meer dan bijzonder vergaderen

De omgeving van Weidevol geeft een extra dimensie aan uw vergadering of bijeenkomst. Op onze natuurlijke vergaderlocatie nabij Meppel heeft u uitzicht over het Zwarte Meer en een eeuwenoude polder. Oftewel, de ideale locatie voor bijzonder vergaderen nabij Meppel. Bij Weidevol kunt u er ook voor kiezen om leuke activiteiten te ondernemen met uw collega’s. Denk hierbij aan schapendrijven, paarden mennen en boogschieten. Ziet u het ook wel zitten om een duurzame vergadering op een ontspannen manier af te sluiten? Informeer dan zeker eens naar al onze activiteiten.

Uitstekende faciliteiten voor een heisessie

Wilt u ook natuurlijk vergaderen nabij Meppel? Organiseer dan uw vergadering of bijeenkomst bij Weidevol. Bij ons kunt u zowel vergaderingen met of zonder lunch organiseren. Wij beschikken over verschillende vergaderzalen met uitstekende vergaderfaciliteiten. Elke vergaderzaal nabij Meppel beschikt over een beamer, een scherm en WiFi. Voor hoeveel personen wilt u een vergadering of bijeenkomst organiseren? De grootste zaal van onze vergaderlocatie nabij Meppel biedt ruimte tot wel tachtig personen en beschikt over een geluidsinstallatie. U kunt ook gebruik maken van onze diensten als u op zoek bent naar een vergaderlocatie nabij ZwolleEmmeloord, Genemuiden, Giethoorn, Kampen, en Staphorst.

Inspirerende vergaderlocatie nabij Meppel

Bent u er over uit en wilt u bijzonder vergaderen nabij Meppel, een training geven of een lezing houden in een inspirerende omgeving? Dan bent u van harte welkom bij Weidevol. Op basis van uw wensen maken wij een passende offerte. Bij ons beleeft u een heerlijke dag op het platteland. Benieuwd wat anderen van onze locatie vinden? Neem dan eens een kijkje in ons gastenboek. Heeft u meer vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze vergaderlocatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van inspirerend vergaderen nabij Meppel.

Dit zijn onze vergaderruimtes

Grote vergaderruimte

Grote vergaderruimte Weidevol

Kleine vergaderruimte

Kleine vergaderruimte Weidevol

Ontvangstruimte

Ontvangstruimte Emmeloord