Vergaderlocatie Giethoorn

Op zoek naar een duurzame vergaderlocatie nabij Giethoorn? Weidevol is de vergaderlocatie waar u bijzonder kunt vergaderen nabij Giethoorn. De locatie zegt eigenlijk al genoeg. Wanneer heeft u nou tijdens het vergaderen uitzicht over het Zwarte Meer en een eeuwenoude polder? Bij ons nabij Giethoorn kunt u ontspannen vergaderen. Ziet u het ook wel zitten om samen met uw collega’s een heisessie te organiseren? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van Weidevol.

Vergaderlocatie Giethoorn

Offerte aanvragen

Altijd inspiratie

Vergaderen bij Weidevol nabij Giethoorn levert altijd inspiratie op. Wij beschikken over uitstekende vergaderfaciliteiten die u niet kunt missen tijdens het vergaderen. Hierbij kunt u denken aan Wi-Fi, een beamer en een scherm. In de grote zaal kunt u ook gebruik maken van een geluidsinstallatie. Weet u al voor hoeveel personen u een vergaderzaal nabij Giethoorn wilt huren? Weidevol heeft drie verschillende vergaderzalen voor verschillende groepsgroottes. De grootste zaal biedt ruimte tot wel tachtig personen. Bij ons is daarom veel mogelijk als u een vergaderzaal wilt huren nabij Giethoorn of Zwartsluis. U kunt ook gebruik maken van onze diensten als u op zoek bent naar een natuurlijke vergaderlocatie nabij ZwolleEmmeloord, Genemuiden, Kampen, MeppelStaphorst e.o.

Catering en leuke activiteiten

De hele dag vergaderen nabij Giethoorn? Dan begrijpen wij ook heel goed dat u tussendoor even een hapje wilt eten. Bij ons zijn alle vormen van catering mogelijk. Lekker lunchen in een inspirerende ruimte behoort ook tot een van de mogelijkheden. Wist u al dat u bij onze vergaderlocatie nabij Giethoorn allerlei leuke activiteiten kunt ondernemen? Zo kunt u bij ons ook boogschieten, schapen drijven en paarden mennen met uw collega’s. Hoe leuk is het om een vergadering af te sluiten met een van deze leuke activiteiten?

Rust en ontspanning

Waarom een heisessie nabij Giethoorn organiseren? Een heisessie is een bijeenkomst op vaak afgelegen locatie waarbij u in alle rust natuurlijke vergaderingen, trainingen of bijvoorbeeld lezingen kunt geven. Deze rust vindt u ook bij Weidevol. Onze locatie is rustgevend en geschikt voor landelijk vergaderen nabij Giethoorn. Vanuit de vergaderruimtes kijkt u uit in onze melkveestal.

Offerte voor een vergaderlocatie nabij Giethoorn

Wanneer u op zoek bent naar een inspirerende en duurzame vergaderlocatie, is Weidevol de locatie nabij Giethoorn waar u ontspannen kunt vergaderen. Onze locatie inspireert, biedt genoeg faciliteiten en draagt bij aan een effectieve vergadering. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag voor u een vrijblijvende passende offerte. Ook dragen wij graag een steentje bij aan uw vergadering met onze vergaderlocatie nabij Giethoorn.

Dit zijn onze vergaderruimtes

Grote vergaderruimte

Grote vergaderruimte Weidevol

Kleine vergaderruimte

Kleine vergaderruimte Weidevol

Ontvangstruimte

Ontvangstruimte Emmeloord