Vergaderlocatie Genemuiden

Een natuurlijke vergaderlocatie in Genemuiden gezocht? Weidevol is de perfecte locatie als u op zoek bent naar een unieke vergaderlocatie met een prachtig uitzicht over het Zwarte Meer. Bij ons nabij Genemuiden krijgt u de mogelijkheid om inspirerend en duurzaam te vergaderen en gezellig samen te zijn. Weidevol is de ideale locatie voor een heisessie nabij Genemuiden en voegt een extra dimensie toe aan bijvoorbeeld een vergadering of bijeenkomst. Onze vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien en dragen bij aan een inspirerende vergadersessie. Hieronder leest u meer over onze mogelijkheden.

Vergaderlocatie Genemuiden

Offerte aanvragen

Uitstekende vergaderfaciliteiten

Inspirerend vergaderen? Genemuiden ligt op korte afstand van Weidevol. Op nog geen 20 minuten rijden heeft u onze prachtige locatie al bereikt. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende zalen. Zo hebben wij een grote vergaderzaal die ruimte biedt voor wel tachtig personen. Toch een kleinere ruimte nodig? Dan zijn de andere zalen een mogelijkheid. Elke vergaderzaal nabij Genemuiden beschikt over een beamer, een scherm en Wi-Fi. Oftewel, jullie kunnen meteen landelijk vergaderen nabij Genemuiden. U kunt ook gebruik maken van onze diensten als u op zoek bent naar een natuurlijke vergaderlocatie nabij ZwolleEmmeloord, Giethoorn, Kampen, MeppelStaphorst e.o.

Landelijk vergaderen nabij Genemuiden

Weidevol ligt middenin natuurgebied De Wieden. Op onze locatie ontdekt u al snel dat landbouw en natuur perfect samengaan. Weidevol biedt u de mogelijkheid om landelijk te vergaderen nabij Genemuiden. Meerdere bedrijven hebben al een vergadering bij ons georganiseerd en zijn ook erg te spreken over onze locatie. In ons gastenboek kunt u alvast enkele ervaringen lezen. Een dagje intensief vergaderen met uw collega’s? Sluit uw vergadering af met bijvoorbeeld een lekkere lunch. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Weidevol: dé vergaderlocatie nabij Genemuiden

Wij beschikken over uitstekende vergaderfaciliteiten en een inspirerende omgeving die een extra dimensie aan uw vergadering of bijeenkomst toevoegen. Ziet u het wel zitten om een vergaderzaal te huren bij Weidevol? Neem dan gerust contact met ons op. Op basis van uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden van bijzonder en duurzaam vergaderen nabij Genemuiden. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u in ontspannen kunt vergaderen in een van onze vergaderzalen nabij Genemuiden.

Dit zijn onze vergaderruimtes

Grote vergaderruimte

Grote vergaderruimte Weidevol

Kleine vergaderruimte

Kleine vergaderruimte Weidevol

Ontvangstruimte

Ontvangstruimte Emmeloord