Vergaderzaal huren Zwartsluis

Vergaderen in een mooie, landelijke omgeving. Omgeven door de prachtige Nederlandse natuur. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Dan is het een goed idee om een vergaderzaal te huren in Zwartsluis! De vergaderlocatie van Weidevol is goed te bereiken met de auto, fiets en met het openbaar vervoer. Waar wacht u nog op, huur een vergaderzaal in Zwartsluis!

Vergaderzaal huren in Zwartsluis

Offerte aanvragen

Waarom vergaderen bij Weidevol?

Tijdens het vergaderen bent u druk aan het brainstormen. U bent veel aan het nadenken en u praat veel met elkaar. Het is belangrijk dat u gefocust blijft en niet wordt afgeleid. Het is wetenschappelijk bewezen dat u beter na kunt denken in een rustige omgeving. In een rustige omgeving komen de beste ideeën naar boven en wordt u niet afgeleid door bijvoorbeeld toeterende auto’s. Een groot voordeel van de gehuurde vergaderzaal in Zwartsluis is dat de zalen in een rustige omgeving liggen. U heeft vanuit de vergaderzalen een uitzicht over het Zwarte Meer en over de eeuwenoude polders van Zwartsluis.

 

Vergaderruimtes

De gehuurde vergaderzalen in Zwartsluis bieden plaats aan bijeenkomsten tot honderd personen. Alle vergaderzalen hebben alle moderne vergaderfaciliteiten. Daarnaast beschikt Weidevol over een ontvangstruimte met koffiecorner. Er zijn verschillende soorten vergaderzalen die je kunt huren in Zwartsluis.

Grote vergaderzaal
De grote vergaderzaal biedt ruimte aan tachtig tot honderd personen. In deze gehuurde vergaderzaal in Zwartsluis zijn alle moderne faciliteiten aanwezig, zoals een beamer, een scherm, een geluidsinstallatie en een flipover. De ruimte kan op meerdere manieren worden ingedeeld. Zo is er voor iedere vergadering een geschikte opstelling te vinden. U kijkt vanuit de grote gehuurde vergaderzaal in Zwartsluis zo in de melkveestal. Een unieke manier van vergaderen!

Kleine vergaderruimte
De kleine vergaderzaal die u kunt huren in Zwartsluis is geschikt voor groepen tot dertig personen. Dit maakt de zaal zeer geschikt voor bijvoorbeeld een directieoverleg. Ook deze ruimte kan op meerdere manieren worden ingedeeld. In de kleine gehuurde vergaderzaal in Zwartsluis maakt u gebruik van de modernste faciliteiten.

Vraag een offerte aan!

Geen enkele bijeenkomst is hetzelfde, dus waarom zullen alle prijzen hetzelfde zijn? Weidevol zal naar uw wensen een passende offerte maken. U geeft eenvoudig uw wensen door en u ontvangt een offerte op maat. Wil u graag een vergaderzaal huren in Zwartsluis? Neem dan eenvoudig contact op bij Weidevol. U bent van harte welkom in Zwartsluis!

Dit zijn onze vergaderruimtes

Grote vergaderruimte

Grote vergaderruimte Weidevol

Kleine vergaderruimte

Kleine vergaderruimte Weidevol

Ontvangstruimte

Ontvangstruimte Emmeloord