Vergaderen bij de boer

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor het houden van een vergadering? Kom dan op een ontspannen manier vergaderen bij de boer. Wanneer u bij Weidevol vergadert, heeft u uitzicht over het Zwarte Meer en over een eeuwenoude polder. Ziet u het al zitten op te vergaderen in een mooie, landelijke omgeving midden in de natuur? Bekijk dan alle mogelijkheden van deze natuurlijke vergaderlocatie, want inspirerend vergaderen bij de boer doe je bij Weidevol.

Vergaderen bij de boer Weidevol

Vergaderen bij de boer in deze vergaderruimtes

Bij Weidevol zijn er diverse locaties die afgehuurd kunnen worden zodat u kunt vergaderen bij de boer. Hierbij kunt u denken aan een grote zaal, een kleine vergaderruimte en een ontvangstruimte. De grote vergaderzaal biedt ruimte tot wel tachtig personen. Daarnaast profiteert u in deze ruimte ook van diverse faciliteiten voor presentaties. De kleine vergaderruimte is geschikt voor vergaderingen tot dertig personen. Ook hier zijn verschillende faciliteiten aanwezig. Wilt u alle mogelijkheden voor vergaderen bij de boer bespreken? Neem dan contact op met Weidevol.

Faciliteiten bij Weidevol

Wanneer u wilt vergaderen bij de boer, kunt u ook kiezen voor allerlei extra’s op het gebied van faciliteiten. De vergaderzalen zijn bijvoorbeeld uitgerust met diverse faciliteiten zoals een scherm, beamer, geluidsinstallaties en natuurlijk Wi-Fi. Verder is er qua catering ook van alles mogelijk bij Weidevol. Daarbij kunt u denken aan eenvoudige broodjes, maar ook een uitgebreid buffet is mogelijk. Wilt u uw bijeenkomst nog een extra dimensie geven? Weidevol biedt naast zalen voor vergaderen bij de boer, ook een breed scala aan spannende en ontspannen activiteiten aan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Teamactiviteiten

Wilt u niet alleen vergaderen bij de boer, maar wilt u ook een activiteit doen om uw teamdag of personeelsbijeenkomst een extra dimensie te geven? Dan bent u bij Weidevol aan het juiste adres. Hier kunt u kiezen uit activiteiten zoals boogschieten, klimmen op de klimwand of teamspelen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag een offerte aan bij Weidevol.

Wilt u vergaderen bij de boer? Kies voor Weidevol!

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie om te vergaderen? Kom dan vergaderen bij de boer. Hier kunt u op een ontspannende manier vergaderen in de natuur. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met Weidevol en laat vrijblijvend een passende offerte voor u samenstellen.

Dit zijn onze vergaderruimtes

Grote vergaderruimte

Grote vergaderruimte Weidevol

Kleine vergaderruimte

Kleine vergaderruimte Weidevol

Ontvangstruimte

Ontvangstruimte Emmeloord