Reacties en suggesties van bezoekers
12,5 jarig huwelijksfeest door Fam. Reitsema op 2017-12-11

Zaterdag 02 december hadden wij de viering van ons 12,5 jarig huwelijksfeest.

Wij willen mevrouw Spans heel erg hartelijk bedanken voor het gastvrije ontvangst en de verzorging van deze avond.
Alles werd mogelijk gemaakt om er een onvergetelijke avond van te maken.
We konden en mochten zelf nadenken over de invulling van het feest. Daardoor was er in overleg veel mogelijk en konden wij het feest geven zoals wij dat in gedachten hadden.
Zelfs werd er nagedacht over de invulling van de zalen voor zowel de kinderen als de volwassenen.

We zullen Weidevol dan ook zeker aanprijzen als erg fijne en bijzondere locatie.

Kortom, een zeer geslaagde avond!


inspiratiedag op inspirerende locatie door Babette Alberda (Philadelphia) op 2017-12-11

We zochten een bijzondere locatie en met Weidevol hebben we die zeker gevonden.
Heerlijk licht, uitkijkend op het groen en de koeien. We voelden ons zeer welkom! De deelnemers aan de inspiratiedag hebben een fantastische dag gehad! Een fijne plek om nog eens terug te komen. Dank!


familiedag 7 oktober 2017 door Jeannette Marcus op 2017-10-17

Zaterdag 7 oktober 2017 hadden wij onze familiedag. Wat een fijne locatie is Weidevol. Het ligt mooi, de hele organisatie met Leanne verliep erg prettig. De rondleiding heeft bij iedereen indruk gemaakt, het boogschieten was weliswaar nat (het regende fors die dag), maar erg leuk. Genoeg koffie/thee en andere dranken om weer op te warmen, lekkere broodjes, soep en salade als lunch. Kortom, een zeer geslaagde dag voor zowel pubers als volwassenen!


Prachtige locatie door Elvira op 2017-10-11

Wat een prachtige plek om zowel privé als zakelijk als locatie te gebruiken voor verschillende gelegenheden. Geschikt voor leuke feesten maar ook zeker inspirerend voor zakelijke bijeenkomsten! Mooi aangekleed waardoor je je thuis en op je gemak voelt.Tussendoor kregen we ook nog leuke feitjes over de koeien en de boerderij! De dag was goed verzorgd, met heerlijke drankjes en een goede maaltijd (en speciaal nog ijs toe). Absoluut een aanrader dus!


Gastvrij, hartelijk en goed verzorgd! door Jos van Weerden (Noordhoff) op 2017-10-07

Gastvrijheid, ruimte en rust. Deze kenmerken passen het beste bij deze toplocatie. Middenin een open veld staat deze prachtige boerderij met haar trotse eigenaren. Ondanks dat ik hier de gehele dag voor een zakelijke aangelegenheid was voelde het erg ontspannen aan. Improviseren is voor deze familie geen enkel probleem.
Fruitsticks, natuurlijke sappen... you name iT, hier hebben ze het allemaal.
Als het aan mij ligt komen wij hier vaker.
Dank voor jullie gastvrijheid en complimenten!


topdag op toplocatie door Esther Meijerink op 2017-07-14

Na een lange zoektocht naar een geschikte inspirerende vergaderlocatie die 'anders is dan standaard' kwamen we bij toeval bij Leanne van Weidevol terecht, omdat we langsreden terwijl we op weg waren naar een andere afspraak. Het was precies wat wij zochten: inspirerend, niet standaard en zeer flexibel in aanpak en mogelijkheden. We hebben een topdag gehad op een toplocatie, met een fantastische lunch en heerlijke lekkernijen. Alles is voor herhaling vatbaar en we komen zeker eens terug!


Familiedag door Carla Oostendorp op 2017-07-12

Wat hebben wij een fijne familiedag gehad bij jullie locatie.
We mochten overal gebruik van maken en konden onze eigen natje en droogje mee nemen. Ondanks dat het weer niet super was, hebben de kids zich prima vermaakt.
Verschillende ruimtes die gebruikt konden worden.
TOP!


Workshop door Debby van der Stouw op 2017-07-11

Op 4 juli een Disc workshop gehouden bij Weidevol. Alles was weer heel goed verzorgd door Leanne. Fijne locatie en heerlijk toegankelijk. Daarna nog een mooie rondleiding gehad op dit prachtige bedrijf. Wij komen zeker terug. Echt een aanrader.


Studiedag door Agnieten college op 2017-06-29

Bedankt voor de goede zorgen op deze zeer warme dag.


Verjaardag door Corry Janssen op 2017-06-20

Mijn 65e verjaardag hebben we gevierd in Weidevol.Wat een uitstekende verzorgde avond door Leanne en haar dochter Lotte.
Dank jullie hartelijk voor de fijne gastvrijheid....voor alles wat je regelde....het was top!


6 mei door Nienke Meijer-Korthof op 2017-06-11

Op 6 mei hebben we de 60e verjaardag van mijn man Wim bij jullie gevierd. Weidevol is een fijne locatie, waarvan alles mogelijk is. Gastvrouw Leanne heeft ervoor gezorgd dat het allemaal in goede banen liep. En dat we ons eigen gemaakt gebak, onze familiecateraar Kooknzo en onze eigen geluidsinstallatie meenamen; het kan allemaal bij jullie!
Dankjewel voor de goede zorgen👍, we hebben een fijn feest gehad en ook het mooie weer heeft meegeholpen! Groeten fam. Meijer uit Zwolle


Studiedag door Grietus Mantingh op 2017-03-27

Samen met collega's van Beter Duurzaam uit Apeldoorn hadden wij een studiedag bij Weidevol Zwartsluis.

Een unieke locatie voor bijeenkomsten en trainingsdoeleinden. Aangezien alle collega's van Beter Duurzaam veel met de agrarische sector in contact komen voelden wij ons erg thuis met zicht op de koeien in deze unieke locatie.
Gastvrijheid, goede service, prettige ruimtes.


Bedrijfsjubileum door Fam. Van den Beukel op 2017-03-06

Zaterdag mochten wij met kinderen en kleinkinderen ons bedrijfsjubileum vieren bij Weidevol. We werden daar gastvrij ontvangen en de verzorging was top. Ook aan details, zoals het logo op het gesorteerde gebak, lekkers voor de kleintjes enz. was gedacht. De middag hebben we na het gezamenlijk welkom, in twee groepen doorgebracht. Er was keuze uit een workshop Graffiti spuiten en een workshop hapjes maken; alles prima geregeld en voorbereid. Na dit plezierige en interessante bezig zijn tijdens de workshops, hebben we weer gezamenlijk, onder het genot van een glaasje van de zelf gemaakte hapjes genoten. Hierna volgde een op locatie bereid en zeer smakelijk 4- gangen diner. Leanne en team, onze complimenten!
Van harte aanbevolen voor uw bedrijfsuitje of familie jubileum, wij komen zeker nog eens weer. 7 maart 2017.


Prachtige locatie door Rouveen Kaasspecialiteiten op 2017-02-17

Weidevol is een prachtige locatie voor bijeenkomsten. Geschikt voor zowel teambuilding, workshops als vergaderingen. Met uitzicht op de koeien, voorzien van alle gemakken en in een gemoedelijke sfeer. Wij komen zeker terug!


MT dag bij de koeien door Lisette Ultee op 2017-02-02

Weidevol is een inspirerende omgeving om een dag met je team door te brengen.
Gastvrijheid, goede service, prettige ruimtes.
Een echte aanrader!!!!!!


Training Cotap door Matthijs Böcker op 2016-12-23

Vanuit mijn professie als Trainer/coach kom ik op vele locaties. Mijn uitdaging is om deelnemers uit hun comfort zone te halen en zo een spiegel voor te houden. Weidevol is daar een uitstekende gelegenheid voor... Wij ontdekten daar een nieuwe "comfort" zone : een rustgevende blik naar binnen (koeien) en naar buiten (weidse uitzichten) , gecombineerd met gastvrouw Leanne, die helemaal snapt welke sfeer mijn groepen nodig hebben. Ik kan Weidevol aan iedere trainer aanbevelen en kom zelf zeker terug. Dank Leanne!


bijeenkomst 29 november door Maureen Schoutsen op 2016-12-08

Prachtige locatie voor de bijeenkomst over optimale ruwvoerproductie en bodemmanagement van 29 november 2016. Het was allemaal keurig verzorgd door Leanne. Ook de 4 aparte 'werkruimtes' voor discussies in groepjes zijn uitstekend bevallen. Dank voor de gastvrije ontvangst en goede verzorging van de catering.
Maureen Schoutsen
Wageningen Plant Research


bezoek door Mirjam Groenendijk op 2016-12-01

Beste Leanne,

Dank voor de gastvrije ontvangst op jullie prachtige natuurboerderij. Maandagochtend 28 november 2016, 09:00 uur. De rijp over de velden, de opkomende zon, strakblauwe lucht en het prachtige wijde uitzicht over het Zwarte Meer en de uitgestrekte polder. Adembenemend mooi... En dan daar een feestelijke bijeenkomst van Flynth, LTO Noord en Rombou. Met zicht op de koeienstal, de ideale setting voor deze gelegenheid. Want de ontwikkeling en bouw van deze geweldige locatie is mede tot stand gekomen in samenwerking met de adviseurs van Rombou. Een project dus van Rombou, waar zij enorm trots op zijn! Dank voor de rondleiding en het verhaal: hoe uniek dat de vergaderlocaties verwarmd worden door de melk van de koeien! Mede namens onze Raad van Bestuur ogmaals hartelijk dank en tot ziens!

Groeten,

Mirjam Groenendijk
Flynth adviseurs en accountants


door Fam. Fuite op 2016-11-25

Gisteravond hebben we de verjaardag van opa Fuite mogen vieren bij jullie. Wat een prachtige en gezellig aangeklede locatie. De kleintjes hebben lekker kunnen ravotten. Jullie hebben het goed voor elkaar! Vrouw Spans is een bijzondere attente gastvrouw, hartelijk dank daarvoor!


Gastvrij vergaderen door Judith Franken op 2016-10-14

Fijne gastvrije vergaderlocatie. Zeer tevreden over de mogelijkheden en kwaliteit van het eten.
Bedankt Top.


Wat een toplocatie door Esther Rust op 2016-10-02

Voor een dag vol intervisie over hoe het zou zijn om samen te werken als agrariër met Natuurmonumenten, reisden wij vanuit de Vechtplassen af naar Hermen en Leanne en hun Weidevol. De Vechtplassenondernemers hebben hier met eigen ogen kunnen zien, en honderduit vragen kunnen stellen over hoe dat kan werken! Heel inspirerend en fijn, dankzij de prachtlocatie, en de warme ontvangst en het goede verhaal door familie Spans. Dankjulliewel! En dat deze dag maar de inspiratie mag betekenen voor meer van zulke mooie voorbeelden, en dan in het Vechtplassengebied!


Nadenken over de toekomst door Anne Mulder op 2016-09-10

Prachtige vergaderlokatie. We hebben als raad van de Baptisten Gemeente Zwolle een mooie zaterdag "vergaderd" over de visie op de toekomst. Mooi dat jullie zoveel aandacht besteden aan de natuur. Wij geloven dat onze opdracht is om goede rentmeesters te zijn. Jullie realiseren dat op een bijzondere manier. Dank voor de gastvrijheid. Lekkere soep!


Communicatie bijeenkomst RVO door Karin Linker op 2016-09-06

Wat een prachtige locatie. Vandaag hadden we een bijeenkomst op deze zeer unieke locatie. Volop in de natuur en uitzicht op de koeienstal. We hebben genoten van jullie gastvrijheid, de goede service, het heerlijke eten en de leuke en voor ons ook zinvolle presentatie en rondleiding. Een aanrader!


Jubileum door Jumelet op 2016-07-14

Zaterdag 18 juni hielden we ons jubileumfeestje bij jullie. Wat een fijne locatie en wat heerlijk dat de kinderen lekker hun gang konden gaan buiten! Echt een aanrader!


zeer te vrede door Irene op 2016-07-12

Prachtige locatie, het ruikt echt al naar het platteland als je binnenkomt. Contact vooraf en gedurende ons evenement met de gastvrouw was perfect. Ze had alles klaarstaan volgens afspraak, met de hapjes en drankjes was rekening gehouden met de dieetwensen en alles was op tijd en volgens afspraak. Mooie zaal waarbij je aan de ene kant uitkijkt op het land en aan de andere kant uitkijkt op de binnenkant van de stal. We zijn zeer tevreden en komen graag terug!


15 juni 2016, workshop voor 30 trainers door Arie Speksnijder op 2016-06-15

Ik heb als trainer genoten van deze prachtige en unieke ruimte. Alles (tot in detail) precies zoals een trainer het graag wil. Uitstekende service van Leanne. Deze ruimte gun ik aan iedereen die trainingen geeft of wil volgen.


Workshop Agrico B.V. door Yvonne Rook op 2016-06-06

Als organisatie met agrarische achtergrond zochten we een inspirerende, en bij onze achtergrond passende, locatie om diverse workshops voor onze medewerkers te houden (periode februari tot en met mei 2016). Dit hebben wij gevonden bij Natuurboerderij Weidevol. Een unieke locatie waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Alle faciliteiten om goed inhoud te kunnen geven aan de workshops waren aanwezig. Met daarbij een prima verzorging van de inwendige mens.
We komen hier graag nog eens terug.


Familiedag Oetebes 2016 door Joan en Margré Heetebrij op 2016-05-20

Wij mochten gebruiken maken van Weidevol als locatie voor onze jaarlijkse familiedag. Wij hebben genoten van de omgeving, de boerderij en alle faciliteiten. Vooral de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt, een aanrader! Joan, Margré en Jochem Heetebrij


AgriTeam Makelaars / Landelijk-wonen.nl door Monique Schrijer op 2015-12-29

Op 2 december hebben wij bij jullie een bijeenkomst gehouden met al onze makelaars en taxateurs. Een bijzondere locatie waar wij ons als agrarisch makelaars prima thuis voelden. Ook de lunch en het stamppotbuffet waren prima verzorgd. Echt een aanrader!


27 oktober afdelingsdag Woonconcept door Riëlle Addinga op 2015-11-25

Dag Leanne, bedankt voor de goede verzorging en organisatie! Veel positieve berichten ontvangen van mijn collega's. De vergaderlocatie was goed verzorgd en ook de lunch was heerlijk! We komen zeker een keer terug! Complimenten.


P&O Teambijeenkomst door Mieke Veeninga op 2015-11-02

Op 29 oktober 2015 hebben alle medewerkers van P&O Menzis deelgenomen aan een teamdag georganiseerd op de locatie Weidevol. Een plezierige locatie, goede catering en een betrokken en flexibele gastvrouw in de persoon van Leanne Spans.


Excursie Boerinnengroep door Harma Verloop op 2015-10-14

Hallo Leanne. Bedankt voor de leuke excursie. Je had een mooie beamer presentatie en wat een uitzicht daar boven!
Wat een prachtig bedrijf hebben jullie ervan gemaakt !!! Voor iedereen een aanrader om eens te komen kijken !!!
Zeker de moeite waard !!!


19 juni Personeelsuitje Noorderstaete rentmeesters door Hanneke Merkus op 2015-06-22

Ik wilde mijn collega's graag laten zien wat voor mooie locatie jullie hebben en wat voor innovatieve ideeën jullie allemaal hebben uitgewerkt. In overleg met gastvrouw Leanne is er een middag- en een avondvullend programma gemaakt. De afspraken voor de boottocht, bezoek aan de watertoren en het eten bij de theeschenkerij werden allemaal door de gastvrouw geregeld. Voor onderweg kregen wij nog een picknickmand mee met heerlijke sappen, een appel pie en hartige hapjes. Kortom het was een geweldige dag en top geregeld. Zeker een aanrader.


Bewegen in Ondernemerschap door Heidy Bolwijn op 2015-06-22

Op 17 juni gaven Wilma Nijboer en ik onze training Bewegen in Ondernemerschap bij Weidevol. Wat een fijne locatie, super catering en goeie gastvrouw. Complimenten. Echt maatwerk. Ook onze deelnemende ondernemers waren erg enthousiast. Wij komen terug!


Zomeruitje Noorderstaete rentmeesters door Hanneke Merkus op 2015-06-20

Vandaag 19 juni 2015 hebben wij als Noorderstaete rentmeesters een leuk zomeruitje gehad naar Weidevol Natuurboerderij. Eerst genoten van een heerlijke lunch en een mooie presentatie over het ontstaan van Weidevol en daarna met Natuurmonumenten gevaren in de Weerribben en natuurlijk de watertoren beklommen! Goed geregeld door Leanne. Zeker voor herhaling vatbaar.


Glutenvrij door Agnes op 2015-06-17

Vandaag een training gevolgd op locatie Weidevol: blij verrast met een heerlijke home made glutenvrije taart! Dank je wel!


Teamdag in inspirerende omgeving door Karin Kraaijenbrink op 2015-06-05

Het salesteam Agri van Reed Business Informatie bezocht Weidevol om vanaf een inspirerende werkplek een dag samen te werken aan een project. De combinatie van vergaderen/werken met uitzicht op weide en stal én de perfecte voorzieningen om efficiënt te kunnen werken maakte iedereen enthousiast. Wij maakten die dag gebruik van de volledige accommodatie inclusief lunch en diner. De gastvrijheid spatte ervan af, we werden de hele dag in de watten gelegd en naast lunch en diner voorzien van vruchtensappen, bonbons en heerlijke zelfgemaakte taart en cake. Complimenten voor jullie fraaie accommodatie, dit tezamen met jullie goede zorgen sprak ons erg aan. Wellicht tot ziens!


Team bijeenkomst RVO door RVO op 2015-04-08

Teambijeenkomst RVO 2 april 2015.Beste Leanne en Hermen,Op 2 april hebben we met ons team van bijna 40 mensen een inspirerende dag gehad op 'Weidevol'. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid, verzorging en bedrijfspresentatie. Veel succes met jullie onderneming!ervaring na verjaardagsfeestje door J Roo op 2015-03-19

Hallo,
we hebben een positieve ervaring opgedaan nadat we onze verjaardag bij Weidevol hebben gevierd. Sfeer, verzorging en contacten waren prima. Zowel vooraf tijdens de bespreking, maar ook de middag dat we er waren.
verzorging van hapjes en drankjes waren prima.
de gasten die er waren gaven allemaal een zeer positief geluid over de locatie, de invulling etc.
wij hopen zeker jullie locatie te promoten bij anderen!

hartelijk dank voor alles.
hgr Jintie Roo


Inspirerende bedrijfsopzet door Harold Vogels op 2015-03-18

Aanleiding voor het bezoek was de toepassing van de luchtwasser in deze melkveestal. Inspirerend vind ik de wijze waarop het bedrijf zich aanpast aan de omgeving en daar een passend verdienmodel bij zoekt. De gastvrije ontvangst en prima vergaderruimten zijn ingrediënten maken het compleet. Succes.


Familiefoto door Joke bergsma op 2015-02-22

Heel erg bedankt dat we jullie mooie lokatie mochten gebruiken voor onze familie fotoshoot! TOP!


Vergader locatie door Jan Mateboer op 2015-02-18

Voor iedereen die het vergaderen in saaie zaaltjes in bedrijf of horeca beu is! Echte aanrader, prachtig bedrijf, goed gefaciliteerd, uniek en een aardige gastvrouw !

Voorzitter de Biesvelden
Jan Mateboer


Vergaderlokatie door Sjermo Eenkhoorn op 2015-02-17

Een top locatie voor vergaderen etc. Hartelijk ontvangst met koffie en lekkere koek. Zeker een aanrader.


Ideale werkomgeving door Marc Ooms op 2015-02-05

Op 4 februari zijn wij gastvrij ontvangen op Weidevol. Faciliteiten zijn uitstekend om met een groep aan het werk te gaan. Een inspirerende omgeving met uitzicht op het Zwarte Meer en de koeienstal. De plezierige ontvangst werd ondersteund door een uitstekende lunch. Hartelijk dank.


familiefeestje door Fam. Verhoek op 2015-01-02

Beste familie,
Wij hebben ons familie feestje bij jullie mogen houden. Mooie locatie en wat een prachtig uitzicht, vooral vanuit de grote zaal. Bedankt voor de hartelijke ontvangst. Succes met dit mooie bedrijf.
Hartelijke groet,
Fam. Verhoek


Stoer! door Arie en Bep op 2014-12-07

Van ver kun je de prachtige nieuwe boerderij al zien liggen in het mooie landschap van de Barsbeker polder! Prachtig! We zullen zeker een keer langskomen om eea te bewonderen en om de sfeer te proeven van jullie nieuwe onderneming. Succes!


Bezoek 22 oktober door Oene Akkerman op 2014-10-23

Gisteren met de raad van Steenwijkerland uw bedrijf kort bezocht. Indrukwekkend geheel!
Veel succes!


veel succes door albert van der linde (kiepie broer van klaas) op 2014-09-24

veel succes hier in Brabant kun je er alleen maar over dromen. bio kennen ze hier niet is te veel werk zeggen ze.


leuk door Annemarie op 2014-07-22

wat leuk dat jullie nu een eigen site hebben groetjes Annemarie


Mooi hoor! door Roland Pleizier op 2014-06-13

Het is een mooie website geworden!
Veel succes met alles!!!
Groet van Roland


Logo door Edwin de Graaf op 2014-04-11

Hoi,

Prachtige website! Leuk om te zien hoe mijn logo wordt gebruikt in de praktijk!

Veel succes nog.

Groeten, Edwin


wat 'n idee, zeg !!!! door Hoege Heetebrij op 2014-03-27

Gefeliciteerd met deze uitdaging. We wensen jullie sukses met dit prachtige plan, en.... we komen kijken.
gr. Stienie en Hoege


gezellig door Annefleur op 2014-03-19

ik vind het heel leuk en gezellig dat jullie een nieuwe stal en voorgebouw gaan bouwen.
het wordt vast heel mooi
veel succes
Annefleur


Succes! door Trudy Buffinga op 2014-03-17

Heel veel succes nu jullie plannen eindelijk werkelijkheid gaan worden! Wat wordt er veel gedaan en hard gewerkt. Het gaat prachtig worden dat is zeker. Een dapper stel met straks een mooie natuurboerderij. Daar houden we van!


nieuwe stal door chris op 2014-03-14


Super mooi plan daar is goed over nagedacht
Heel veel succes

Gr Chris


boederij door mirte op 2014-03-14

hoi papa en mama
het is koel dat
we een stal
doen groetjes mirte


mooi door jelmer op 2014-03-13

een mooi plan!!☻


gaaf door lotte op 2014-03-12

ik vind het echt super gaaf dat jullie dit gaan bouwen en de stal word vast super mooi en het voorgebouw ook
groetjes jullie dochter lotte


Website door De Opstap, groep 6/7/8 op 2014-03-12

Een heeeeeele mooie website.
Lotte vertelt er veel over, we worden goed op de hoogte gehouden.
Veel suc6 verder met de bouw van de boerderij.
Juf Irma kan niet wachten tot zij producten bij jullie kan kopen.
Als het klaar is nemen wij graag een kijkje ;-)
Groetjes van groep 6/7/8 en juf Irma


. door Johan & Nellianne Winters op 2014-03-11

Hermen&Leanne,
Wat een mooie website, mooi opgezet! En het blijft natuurlijk een pracht- plan. Super dat jullie zo ondernemend zijn samen! We wensen jullie heel veel succes met al het werk wat nog moet, maar dit is alvast een mooi begin! Groetjes uit Meppel, Johan en Nellianne.


website door lianne schipper op 2014-03-11

Prachtige website !
Zal mooi worden daar in de polder....
Heel veel succes en geluk ermee!


leuke site door opstap op 2014-03-11

We vinden het een hele leuke site. mirte heeft het laten zien en erover verteld. Misschien willen we er op schoolreisje naar toe. het wordt vast een hele leuke boerderij!
groetjes groep 3 en 4 van de Opstap


Trots&blij! door Ferda op 2014-03-11

Hermen&Leanne,

Hoe gaaf dit initiatief! Ik bewonder jullie inzet, en doorzettingsvermogen..
En wat ziet de website er prachtig uit!
Wat wonen we toch in een prachtig gebied, en wat geweldig dat er deze mogelijkheid is waarin natuur en landbouw prima samengaan! Zeker een uitdaging!
Broer en schoonzus, heel veel suc6!!


Trots door Hanneke Merkus op 2014-03-11

Ik ben trots op jullie Hermen & Leanne dat jullie al zoiets moois hebben opgebouwd met deze website. Ik ga het zeker onthouden voor een kantooruitje van ons bedrijf!


inspiratie door Piet van den Akker op 2014-03-11

De site ziet er leuk en mooi uit en nodigt uit om het te gaan volgen als het allemaal zijn beslag heeft gekregen en is gaan draaien.


leuk door Harm Jan op 2014-03-11

het is een leuke site hoor


Schitterend door Anne Baarda op 2014-02-13

Wat hebben jullie een prachtige boerderij en een dikke pluim voor dit initiatief!

Ik hoop nog vaak weidevogels te kunnen bewonderen in jullie weilanden.


Zelf een reactie of suggestie?

We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met Weidevol.
Of wellicht heeft u een bruikbare suggestie voor ons?


Schrijf zelf in ons gastenboek

Weidevol
Hermen en Leanne Spans
Oppen Swolle 23
8064 PZ Zwartsluis

tel: 06-2948 9793
[email protected]