Geschiedenis

Hermen en Leanne Spans runnen vanaf najaar 2014 Weidevol. Onze biologische boerderij ligt langs de dijk tussen Zwartsluis en Vollenhove in de Barsbekerbinnenpolder. Ons oude melkveebedrijf aan de Barsbeek blijft ook bestaan. Hermen is de derde generatie Spans die deze onderneming vlak buiten Sint Jansklooster leidt. 

De boerderij ligt middenin natuurgebied De Wieden dat onderdeel uitmaakt van Nationaal Park Weerribben-Wieden.  Waar agrariĆ«rs vroeger nog wel eens op gespannen voet leefden met het beleid van Natuurmonumenten, omarmen wij nu de natuur. Wij willen op onze nieuwe locatie laten zien dat landbouw en natuur samengaan.

Naast ons biologisch melkveebedrijf bestaat Weidevol uit prachtige vergaderruimtes, en een plek met aandacht voor het werk van Natuurmonumenten. Samen met Natuurmonumenten bieden wij excursies aan. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar weidevogels. Op Weidevol beleeft u een heerlijke dag op het platteland. Verder hebben wij samenwerking met meerdere bedrijven voor team building, vraag naar de mogelijkheden.


 

Weidevol
Hermen en Leanne Spans
Oppen Swolle 23
8064 PZ Zwartsluis

tel: 06-2948 9793
[email protected]